Groot voordeel voor u, uw gezinsleden en GTR.

Ga naar Askal-Online.nl en bereken uw voordeel. Met name het Klikklaar-pakket levert u extra voordeel op. De moeite waard om deze te bekijken en te vergelijken met uw huidige verzekeringen.

Voor opgave premie auto/motorverzekering adviseer ik u met mij contact op te nemen. Aangezien de premie hiervan maatwerk is kunnen wij vaak andere verzekeraars voordeliger aanbieden dan die welke u op Askal-Online.nl aantreft. Stuur daarvoor een mail naar wouter@askal.nl of bel naar (046) 4376200.


Wat levert het GTR op?

Askal zal eenmalig 7,5% van de premie schadeverzekering(en) exclusief assurantiebelasting, welke in het eerste jaar door u wordt betaald, aan GTR sponsoren. Dit werkt positief naar 3 kanten. U als lid/vriend van de vereniging kan een voordeel behalen door een besparing op de kosten van uw verzekeringen, GTR ontvangt extra inkomsten (7,5 % van de premie in het eerste jaar) en Askal, een gewaardeerde sponsor van de club, genereert extra omzet.
Om GTR deze sponsorbijdrage te kunnen overmaken gelieve u mij een mail te doen toekomen (wouter@askal.nl) waarin u aangeeft verzekeringen geregeld te hebben.

Zijn er vragen of kan u iets op onze site niet vinden zoals bijvoorbeeld hypotheekmogelijkheden, bel of mail mij dan. Uiteraard kunt u mij ook aanspreken als ik bij GTR ben.